Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@17:02:32 GMT

آموزش دف مبتدی، آنلاین و تصویری

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۱۹۶۷۰

آموزش دف مبتدی، آنلاین و تصویری

اگر دنبال آموزش دف مقدماتی تصویری یا آموزش دف آنلاین هستید این گزارش را از دست ندهید.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام خنیاگر، برای آموختن ساز گزینه های مختلفی پیش روی افراد است، علاوه بر سبک آموزشی چهره به چهره، منابع اینترنتی نیز فراوانند اما قبل از تصمیم گیری باید با چشم باز مزایا و معایب هر یک را بررسی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آموزش آنلاین موسیقی

خنیاگر آموزشگاه مجازی موسیقی است که با همراهی برترین اساتید موسیقی ایران در تلاش است سبک یادگیری استانداردی را به علاقمندان موسیقی هدیه دهد.

هر هنرجویی می تواند یاد بگیرد اگرچه توانایی یادگیری افراد مختلف بسیار متفاوت است.

 شاید برای شما هم سوال باشد که یادگیری آنلاین (دوره های خودآموز) به همان اندازه یادگیری رو در رو (به شکل حضوری) مفید هستند؟ اگرچه در هر دو روش نکات مثبت و منفی وجود دارد اما آموزش آنلاین مزایایی فراهم می کند که برای بسیاری افراد کلیدی هستند و موجب می شود این روش را انتخاب کنند.

در آموزش چهره به چهره هنرجو همواره باید برنامه خود را مطابق با معلم، مدرس یا استاد تنظیم کند تا به حداقل پیشرفت هایی دست یابد اما یادگیری آنلاین همچون سکوی پرتاب کمک می کند مهارت آموزی سریع تر اتفاق افتد.

اگر شما نیز مایلید از مزایای شگرف آموزش آنلاین بهره ببرید و در سطح حرفه ای نواختن را بیاموزید، یادگیری آنلاین با ترسیم نقشه راه اصولی پیش روی شماست. در ادامه به برخی مزایای این سبک آموزشی اشاره می شود تا با دید بهتری دست به انتخاب بزنید.

برتری های سبک آموزش آنلاین موسیقی بر یادگیری چهره به چهره

آموزش آنلاین با راهنمایی اساتید بنام، الگوی امتحان شده ای است تا تمامی افراد با هر سطح از استعداد بتوانند قدم به قدم در این مسیر طولانی پیش آیند و قدم به قدم استعداد و توانمندی خویش را شاهد باشند.

دیگر نیاز نیست که حتما به شکل سنتی در آموزشگاه حضور یافت. در ادامه به برخی از فواید این سبک آموزشی دلنشین اشاره می شود.

خنیاگر کیست و چکار می کند؟

خنیاگر از پیشگامان آموزش تصویری و آنلاین موسیقی است که فرصت آموزشی برابری فراهم کرده تا تمامی علاقمندان به موسیقی ایرانی بتوانند از محضر اساتید فرهیخته نکات، تکنیک ها و مفاهیم را بیاموزند و از نواختن موسیقی لذت ببرند.

در ادامه به برخی از اصول و خدمات این آموزشگاه اشاره می شود تا بدانید چطور با این حجم از استقبال هنرجویان مواجه شده است.

تدریس بر اساس استانداردهای آموزشی بین المللی

اساتیدی که در تمامی مجموعه های آموزشی تدریس کرده اند علاوه بر این که نوازندگانی حاذق هستند، تجربه تربیت هنرجویان بسیاری را در کارنامه دارند. بی جهت نیست که تمامی افراد حتی آنهایی که شناختی از موسیقی و حتی الفبای آن ندارند می توانند بازدهی بالایی را شاهد باشند.

اساتید خنیاگر

. یادگیری ساز دف - استاد مسعود حبیبی  

. یادگیری ساز سنتور - استاد سعید ثابت  

. یادگیری هارمونی - استاد نادر مشایخی  

. یادگیری ساز عود (بربط) - استاد علی پژوهشگر  

. یادگیری ساز ویلون - استاد علی (همایون) رحیمیان  

. یادگیری ساز پیانو - استاد سام اصفهانی  

. یادگیری تئوری موسیقی - دکتر امیر حسین رمضانی  

. یادگیری ساز گیتار - استاد کیوان میر هادی  

. یادگیری متد میوزماسل - استاد محمد مهدی بابایی  

. یادگیری ساز تار - استاد آزاد میرزا پور  

. یادگیری ساز سه تار - استاد طینوش بهرامی  

. یادگیری ساز نی - استاد شاهو عندلیبی  

. یادگیری ساز هارمونیکا (ساز دهنی) - استاد منصور پاک نژاد

امکان دسترسی راحت و بدون دردسر

علاقمندان به یادگیری، برای استفاده از آموزش ها فقط نیاز است در وب سایت خنیاگر ثبت نام کنند تا با استفاده از اینترنت نیم بها از این سبک نوآورانه و با کیفیت بهرمند شوند.

اگر هنرجو به هر دلیلی از کیفیت آموزشات ناراضی باشد می تواند از گارانتی برگشت وجه استفاده کند. ارائه جلسات آموزش بروز را نیز باید به دیگر خصوصیات این مجموعه حرفه ای افزود، در واقع دست اندرکاران مجموعه در تلاشند تا هنرجویان با آرامش، تمرکز و جسارت بتوانند از فضایی پر از طراوت مفاهیم را بیاموزند و با مشاهده ی پیشرفت قدم به قدم خود، به ادامه ی مسیر دلگرم شوند.

حل سریع مسائل آموزشی

درک مفاهیم و پیشرفت در مسیر یادگیری، اگرچه به آموزش استاد و پیگیری تمارین از سوی هنرجو وابسته است اما برخورد به چالش آموزشی امری طبیعی است. افراد علاوه بر این که می توانند با تیم پشتیبانی مشاوره ای داشته باشند، اساتید نیز سوالات و چالش های آن ها را پاسخگو هستند.

آموزش دف مبتدی و آنلاین

مسعود حبیبی

استاد مسعود حبیبی نوازنده برجسته دف جلسات آموزشی را با این پیش فرض که هنرجویان هیچ آشنایی با این ساز خوش نوا ندارند شروع می کنند.

استاد در این ۱۵ قسمت که معادل ۳۵ هفته آموزش حضوری است تشریح اصولی همچون اشاره چپ، دو دستی، خیز و افت عمودی را از قلم ننداخته اند بلکه افراد پس از این که آشنایی اولیه ای با جغرافیای دف به دست آورند سواد موسیقیایی خود را در ارتباط با ریتم های ۴/۴، ۴/۳، ۸/۶، میزان های ترکیبی و ضد ضرب نیز گسترش می دهند.

از دیگر مشخصات شاخص این مجموعه آموزشی وجود تمرینات منسجم است که استاد با تامل و جزء به جزء آن ها را بیان می کنند. برای کسب مهارت هنرجو کافیست با علاقه و پشتکار جلسات را پیگیری کند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش موسیقی آنلاین آموزش آنلاین یادگیری ساز سبک آموزش آموزش دف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۹۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مهدی قاسمی مدیر شبکه آموزش سیما و علیرضا قزوه مدیر دفتر شعر و موسیقی و سرود با هم دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست به جایگاه ویژه میراث پرشکوه شعر فارسی که گنجینه بی نظیر معرفت واخلاق و زیبایی و معنویت است، جایگاه شایسته شعر در بخش‌های گوناگون، موسیقی ملی و آیینی و انقلابی در برابر ابتذال اشاره و در جهت تولید و ارتقاء آثار مرتبط و همکاری گسترده‌تر فی مابین بحث و گفتگو شد.

در ادامه قاسمی گفت: با عنایت به اهمیت زبان و ادبیات فارسی و ضرورت سیاست گذاری و برنامه ریزی در این خصوص و با توجه به اهداف، ماموریت‌ها و اولویت‌ها، شبکه آموزش سیما آمادگی دارد تا در خصوص ادبیات فارسی، شعر و موسیقی اصیل ایرانی هر گونه همکاری لازم با دفتر شعر و موسیقی و سرود و دیگر مجموعه‌ها و نهاد‌ها را به عمل آورد.

همچنین گسترش فرهنگ و ادبیات فارسی، بهره گیری از ظرفیت اقوام و موسیقی فولکلور و محلی، آواز، تصنیف و مناجات خوانی، ارتباط و تعامل با شبکه نوای موسیقی و شعر اداره کل، پایش و تولید برنامه‌های جدید، تخصصی و فاخر در این حوزه‌ها و آموزش صحیح و تخصصی شاعری، نویسندگی و برنامه ریزی برای تولید مشترک برنامه «شیر و شکر» از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مورد بحث و گفتگو و در دستور کار طرفین قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • پاسداشت ادبیات، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم